Транспалетните колички са незаменими при работа в складове и магазини, в които на къси разстояния се преместват товари. Палетните колички са предназначени за преместване или повдигане на леки товари на палети в рамките на определена площ.
Машините са ръчни, с хидравлични подемни механизми. Чрез прикачения лост за ръчно управление, транспалетните колички повдигат палетираните стоки и товари на разстояние от земята и го транспортират, докато операторът следва машината пешком. Предназначени са за транспортиране на материали или стоки на къси разстояния. Предимства им не се изчерпват само с ниска цена и висока маневреност, което ги прави перфектни машини за работна среда, където трябва да бъдат транспортирани сравнително на кратки разстояния относително малки товари. Отличават се и с компактни размери и с тях се работи много лесно. Ако разполагате със склад или магазин ( в който не се транспортират много тежки товари) това е логичният избор, който може да направите при закупуването на складова техника. Товароподемността на тези машини е до 5 000кг.

Ако имате въпроси или колебания при избора на товароподемна и складова техника, моля, свържете се с нашите специалисти на посочените координати в секцията контакти.  Те участват, както в хранителната, така и в другите промишлености. Използват се непрекъснато в зеленчукови борси, автоморги и сервизи, на места, където пътната настилка не е в абсолютно добро състояние и друг вид машина би се компрометирала.