Изборът на гуми за мотокара или електрокара е един от най-важните, с цел оптимизиране на разходите. Ние ще подберем най-оптималните гуми за Вас в зависимост от режима на работа, работната среда и настилката.
При правилен избор на гуми се намаляват освен разходите за гуми, както и сервизните разходи за машината. Доставяме и колела за всички модели стакери, колички с батерия и рийчтраци.

Trelleborg e световен лидер в производството на гуми с разнообразно приложение. Внедряването на водещи технологии, разработването на нови продукти, модели, размери и шарки, непрекъснатите инвестиции в научно-изследователска дейност и оптимизация на производствените мощности, както и стриктният контрол на качеството стоят в основата на устойчивото развитие на марката. Фирма АБО 2012 предлага широка гама супереластични гуми за електрокари, дизелови и газови мотокари, стакери, рийчтраци и др, както следва:

ELITE XP – Проектирани за 24 часов режим на работа – най-висококачествените гуми на пазара. Характеризират се висока издръжливост и износоустойчивост.

ORCA – Предназначени за работа за две работни смени, издръжливост и оптимална цена.

DURATRACK – Гуми за работа до една смяна.

Разполагаме със складови наличности в София и Пловдив и можем да организираме доставка до всяка точка на България на преференциални цени.

Използвайте нашият опит и умения!!!