Складова техника CROWN

Або 2012 е официален представител за България на американския топ производител на складова техника CROWN. Произведено в Германия.

CROWN
CROWN
складова техника crown
CROWN

Електрокари Crown

Повишено ниво на надеждност

В склада или в производството електрокарите Crown отговарят на предизвикателствата на реалния свят с мощност и производителност, като същевременно осигуряват ефективност и безопасна работа.

Газокари Crown

Преместване на границите на издръжливост

Когато вашият бизнес изисква мощността на мотокар с вътрешно горене, разчитайте на Crown да осигури правилната комбинация от сила, издръжливост, комфорт на оператора и гъвкавост на приложението, за да отговори на вашите нужди.

CROWN
CROWN

Ричтрак Crown

Достигане на нови висоти в производителността

С екстремни височини на повдигане, капацитети, видимост и икономия на енергия, семейството на складови машини ричтрак Crown може да ви помогне да премествате и съхранявате материали ефективно.

Стакери Crown

Контрол, на който можете да разчитате

В Crown безопасността и ефективността са вградени в дизайна на всеки стакер. Нашата пълна линия от удобни за оператора стекери предлага изключителна маневреност и гъвкавост, за да се побере в различни среди на приложение.

CROWN
CROWN

Електрически палетни колички Crown

Максималната производителност

От ръчни палетни колички до електрически палетни колички, Crown предлага модел подемно-транспортно средство за всяко приложение за обработка на палети. Иновативният дизайн и здравата конструкция осигуряват дълготрайност и гъвкавост, докато ергономичните контроли спомагат за повишаване на производителността на оператора.

Теглещи машини Crown

Сила, която да ви преведе през най-трудните задачи

Иновативната технология и тежкотоварната конструкция са крайъгълните камъни на теглещите машини на Crown, предлагайки доказана теглителна сила и контрол за приложенията в производствените, складови и дистрибуторски центрове

CROWN
CROWN

Ордър пикър Crown

Повишаване на ефективността на следващо ниво

Crown може да ви помогне да оптимизирате процеса на набор на поръчки – както на земята, така и при най-високите коти. Превъзходното шофиране, стабилността и водещата в бранша ергономичност позволяват на операторите да работят безопасно, продуктивно и уверено.

Изберете правилната машина за вашите нужди