Нашите клиенти

Чисто новите американски машини CROWN за Корадо България отиват при доволният клиент

корадо

Фирма Етем получават два чисто нови ричтрака Linde.

Ричтрак Етем.

Новите газокари и електрокари за Филипополис

Новите газокари и електрокари за Филипополис са готови да зарадват служителите на фирмата с перфектна и улеснена работа.

Нов газокар CROWN за фирма Винивел

газокар CROWN

Або 2012 вече е представител за България на американската марка за мотокари и складова техника CROWN. Чисто новият газокар CROWN заминава към новите си собственици фирма Винивел.

Нов газокар за фирма Вома

.

Фирма Вома

Фирма Вома е създадена през 1992 година и работи в областта на търговията с материали за мебелното производство. Тази фирма е доверен партньор на „Кастамону Ентегре” АД. Който е водещ производител на сурово и ламинирано ПДЧ, гланцови плочи, работни плотове и много материали за мебелно и интериорно производство. Сред производителите на ПДЧ в България има много компании, които произвеждат свои собствени продукти и предприятия, работещи от името на световни корпорации, чиито продукти се доставят в повечето страни по света. Качеството на панелните материали, произведени на високотехнологични линии, главно финландски и немски автоматизирани конвейерни комплекси, отговаря на строгите европейски стандарти. По отношение на размера, техническите характеристики, експлоатационните свойства, екологичните и санитарно-хигиенните показатели. Производителите на ПДЧ в България са продуктите на такива известни марки. Фирма Вома разполага с няколко мотокара които са закупени от най-голямата фирма за мотокари в България – ABO 2012.

Фирми произвеждащи ПДЧ в България – Фирма Вома

Марковите материали са високо оценени от производителите на мебели и дизайнерите, които използват плочи за вътрешна декорация. Гамата от произведени материали е необичайно широка и разнообразна. Предлагат се продукти като, продукти с лъскава и матова повърхност, оригинални шарки и изображения, имитиращи естествени материали. Като камък, гранит, дърво, кожа, текстил и други. България организира модерно производство на ПДЧ на високо ниво. Благодарение на това жителите на всички региони могат да закупят модерни довършителни материали. Красиви, издръжливи и евтини мебели и различни спомагателни конструкции. Най-добрите потребителски свойства притежават ламинираните ПДЧ, които се използват широко за облицоване на търговско и рекламно оборудване. Производство на плъзгащи се гардероби, кухненски гарнитури и детски мебели. Във фирмата Вома можете да поръчате продукти на изгодна цена, като изберете от каталога продукта с желания цвят и текстура.

Контактна информация за фирма Вома

Ако желаете да си закупите сурово и ламинирано ПДЧ, гланцови плочи. Работни плотове и други материали за мебелно и интериорно производство, не се колебайте да потърсите услугите на фирма Фирма Вома. За контакти и връзка с фирмата може да се обадите на следните телефони – 082 / 82-48-30 – 0879 / 21-66-26. Имейл – voma_@abv.bg – град Русе.

Подемна техника за клиенти на фирма Сегдор

Ричтрак Линде за Секдор

Мотокар за фирма Вада Консулт

мотокари.