Нашите клиенти

На тази страница може да разгледата всички наши клиенти които са закупили подемна техника на добра цена. Новите клиенти от фирма Етем получават два чисто нови ричтрака Linde.

Ричтрак Етем.

Новите газокари и електрокари за Филипополис

Новите газокари и електрокари за Филипополис са готови да зарадват служителите на фирмата с перфектна и улеснена работа.

Нов газокар CROWN за фирма Винивел

газокар CROWN

Або 2012 вече е представител за България на американската марка за мотокари и складова техника CROWN. Чисто новият газокар CROWN заминава към новите си собственици фирма Винивел.

Нов газокар за фирма Вома

.

Фирма Вома

Фирма Вома е създадена през 1992 година и работи в областта на търговията с материали за мебелното производство. Тази фирма е доверен партньор на „Кастамону Ентегре” АД. Който е водещ производител на сурово и ламинирано ПДЧ, гланцови плочи, работни плотове и много материали за мебелно и интериорно производство. Сред производителите на ПДЧ в България има много компании, които произвеждат свои собствени продукти и предприятия, работещи от името на световни корпорации, чиито продукти се доставят в повечето страни по света. Качеството на панелните материали, произведени на високотехнологични линии, главно финландски и немски автоматизирани конвейерни комплекси, отговаря на строгите европейски стандарти. По отношение на размера, техническите характеристики, експлоатационните свойства, екологичните и санитарно-хигиенните показатели. Производителите на ПДЧ в България са продуктите на такива известни марки. Фирма Вома разполага с няколко мотокара които са закупени от най-голямата фирма за мотокари в България – ABO 2012.

Фирми произвеждащи ПДЧ в България – Фирма Вома

Марковите материали са високо оценени от производителите на мебели и дизайнерите, които използват плочи за вътрешна декорация. Гамата от произведени материали е необичайно широка и разнообразна. Предлагат се продукти като, продукти с лъскава и матова повърхност, оригинални шарки и изображения, имитиращи естествени материали. Като камък, гранит, дърво, кожа, текстил и други. България организира модерно производство на ПДЧ на високо ниво. Благодарение на това жителите на всички региони могат да закупят модерни довършителни материали. Красиви, издръжливи и евтини мебели и различни спомагателни конструкции. Най-добрите потребителски свойства притежават ламинираните ПДЧ, които се използват широко за облицоване на търговско и рекламно оборудване. Производство на плъзгащи се гардероби, кухненски гарнитури и детски мебели. Във фирмата Вома можете да поръчате продукти на изгодна цена, като изберете от каталога продукта с желания цвят и текстура.

Контактна информация за фирма Вома

Ако желаете да си закупите сурово и ламинирано ПДЧ, гланцови плочи. Работни плотове и други материали за мебелно и интериорно производство, не се колебайте да потърсите услугите на фирма Фирма Вома. За контакти и връзка с фирмата може да се обадите на следните телефони – 082 / 82-48-30 – 0879 / 21-66-26. Имейл – voma_@abv.bg – град Русе.

Подемна техника за клиенти на фирма Сегдор

Ричтрак Линде за Секдор

Мотокар за фирма Вада Консулт

мотокари.