За нас

Або 2012 е основана от специалисти с над 20-годишен опит в консултациите и подпомагането на клиентите в избор на складова техника. С годините фирмата се налага като една от водещите компании в бранша.

За нас – Або 2012

Фирмата предлага широк спектър от продукти и услуги, свързани с продажба, експлоатация, ремонт и наем на подемно-транспортна и складова техника.

В качеството на представител на Anhui TEU Forklift Co., Ltd , предлагаме пълната гама на нови продукти от марката за България. Anhui TEU Forklift Co., Ltd разполага с изградена дилърска мрежа в Югоизточна Азия, Южна Америка, Африка и Европа. Предлагаме пълен асортимент от дизелови и газови мотокари с товароподемност до 36 000 кг, както и електрокари и складова техника с капацитет до 5000 кг.

Като представител на Forkilift Focus за България, предлагаме изцяло рециклирани в Холандия подемно-транспортни машини с отлично качество.
При нас може да намерите втора употреба дезелови, газови мотокари, електрокари, рийчтраци, стакери и електрически колички.

Разполагаме със складови бази, технически оборудвани сервизи и офиси в два от големите български градове – София и Пловдив. Специалистите, които извършват сервизно обслужване на машините са в състояние бързо да реагират до всяка точка на страната.

Фирмата се ангажира с проектиране доствка и монтаж на нови и употребявани магазинни и складови стелажни системи.

Може да разчитате на нас, ако търсите:

  • Гуми за всички видове електрокари и мотокари с марката Trelleborg
  • Стандартни електрокари и мотокари на газ и дизел, нови и втора употреба
  • Складова техника под наем
  • Подемна складова техника и транспалетни колички
  • Широка гама стелажни системи, нови и втора употреба
  • Ремонт и обслужване на подемно-транспортна и складова техника
  • Доставка на нови и рециклирани тягови акумулаторни батерии
  • Възстановяване на тягови акумулаторни батерии
  • Сервиз, техническо обслужване и резервни части за всички видове мотокари (дизелови и газови), електрокари, рийчтраци, стакери и електрически колички.

Само най-доброто

9

Складова техника

Нови и рециклирани машини, гаранция за качество и надежност.

9

Сервиз и части

Стационарен и мобилен сервиз, каествени резервни части за мотокари

Нашите клиенти