Пълна мощност

Да заредим батериите на пълна мощност

Зарядни за батерии

За ефективната работа на складово оборудване на тягови акумулатори: електрически мотокари, електрокари, електрически колички е необходимо бързо и висококачествено зареждане на тягови акумулатори. Компанията ABO 2012 предлага богат избор от зарядни устройства за електрическа подемна техника. С помощта на нашите технически консултанти можете да изберете подходящото зарядно устройство за зареждане на различни видове батерии като гелови, киселинни и други. При нас ще намерите най-добрата ниска цена директно от производителя на зарядното устройство. Свържете се с нас! Зарядните устройства за електрическа подемна техника имат следните конкурентни предимства:
– Възможности за памет
– Много са лесни за работа
– Те имат малки габаритни размери
– Те имат високо съотношение цена и качество
– Зарядните устройства с ниска мощност се захранват от еднофазен ток 220 V.
– Те имат голям асортимент от номинални стойности на изходните напрежения и токове
– Зарядните устройства с консумация на енергия над 2 kW се захранват от трифазен ток 380 V.

Зарядни за батерии и номинални стойности

Те имат поднизове за захранващото напрежение. При повишено или намалено захранващо напрежение е възможно да се адаптира зарядното устройство, без да се губи качеството на неговата работа, напрежението може да се различава от номиналното с не повече от 10%. Номинални стойности на изходното напрежение: 12V, 24V, 36V, 40V, 48V, 72V, 80V. Номинални стойности на изходния ток (токове на заряд): 30A, 40A, 50A, 60A, 70A, 80A, 100 A, 120 A, 140 A. Електронното табло за управление е еднакво за всички зарядни устройства. Това значително опростява организацията на неговата подмяна в случай на повреда. Електронната платка е снабдена с авариен таймер, който прекъсва зареждането на батерията, ако се държи неправилно по време на зареждане. Това означава, че ако батерията не е заредена в рамките на 12 часа, таймерът ще я изключи автоматично. Автоматично активиране на цикъла на зареждане. Проверка на връзката на батерията със зарядното устройство с неподходяща стойност на напрежението. Електронната платка няма да позволи започването на зареждане, ако номиналното напрежение на батерията не съвпада с номиналното напрежение на зарядното устройство.

Зарядни устройства за акумулаторни батерии

Според номиналното напрежение зарядното устройство трябва да отговаря напълно на номиналната стойност на батерията. Ако номиналните стойности на напрежението не съвпадат, зарядното устройство може да се повреди. Зарядното устройство е избрано за батерията според номиналния изходен зареждащ ток. За да се определи номиналният ток, капацитетът на батерията трябва да бъде разделен на 6, получаваме стойността на оптималния ток на зареждане. При липса на получената стойност на номиналния ток в моделния диапазон на зарядното устройство се допуска увеличаване или намаляване на зарядния ток в рамките на 10% във всяка посока. Например имаме 48 волта 350 A / h батерия. За посочената батерия изберете зарядно устройство с номинално напрежение 48 волта. Сега разглеждаме зарядния ток: 350/6 = 58,33 ампера. Зарядно устройство с номинален заряден ток от 58,3 ампера не съществува в моделната гама на производственото предприятие. Избираме зарядно устройство със заряден ток, равен на 60 ампер. Това е с 2,85% повече от изчисленото, което се вписва в допустимите 10%, следователно изборът е извършен правилно.

Подходящо зарядно

Поискайте вашата цена:

0878 152 098