Зарядни за батерии

Пълна мощност

Да заредим батериите на пълна мощност

За ефективната работа на складово оборудване на тягови акумулатори: електрокари, ричтрак, електрически колички е необходимо бързо и висококачествено зареждане на акумулаторите им. Компанията ABO 2012 предлага богат избор от зарядни устройства за електрическа подемна техника. С помощта на нашите технически консултанти можете да изберете подходящото зарядно устройство за зареждане на различни видове батерии като гелови, киселинни и други. При нас ще намерите най-добрата ниска цена директно от производителя на зарядното устройство. Свържете се с нас!

Зарядни за батерии и номинални стойности

Те имат поднизове за захранващото напрежение. При повишено или намалено захранващо напрежение е възможно да се адаптира зарядното устройство, без да се губи качеството на неговата работа, напрежението може да се различава от номиналното с не повече от 10%. Номинални стойности на изходното напрежение: 12V, 24V, 36V, 40V, 48V, 72V, 80V. Номинални стойности на изходния ток (токове на заряд): 30A, 40A, 50A, 60A, 70A, 80A, 100 A, 120 A, 140 A.

Зарядни устройства за акумулаторни батерии

Според номиналното напрежение зарядното устройство трябва да отговаря напълно на номиналната стойност на батерията. Ако номиналните стойности на напрежението не съвпадат, зарядното устройство или батерията може да се повреди. Зарядното устройство е избрано за батерията според номиналния изходен зареждащ ток и напрежение.

Подходящо зарядно

Свържете се с нас за да изберем подходящото зарядно за вашата машина.

Поискайте вашата цена:

0878 152 098