Електрокари

Електрокари

Проектирани предимно за използване на закрито, електрокарите са идеалният избор за всякакви операции за обработка на материали. Изградени с издръжливост, ефективност и качество, електрокарите са създадени, за да ви помогнат да се справите с всички нужди за повдигане и разтоварване на стоки и товари. Тези машини, се използват в голямо разнообразие от приложения, включително производство, складиране, дистрибуция, товарене, разтоварване и подреждане на различни видове стоки. Те работят с батерия, която служи както за противотежест за стабилизиране на оборудването, докато се използва, така и за източник на енергия. В допълнение, батерията помага за защита на околната среда с тиха работа с ниски емисии и възможности за презареждане. Те може да имат или оловно-киселинни, или литиево-йонни батерии в зависимост от нуждата – предлагани чрез енергийни иновации.

Характеристики

Тези характеристики не само правят тези машини привлекателни за експлоатация, но идеални за увеличаване на работата със скорост, мощност и маневреност. Електрокарите извършват захващане и транспортиране на стоки с помощта на вилици, кофи, щипки или други устройства, предназначени за определени видове стоки. Те са незаменими машини за складови, селскостопански, производствени и някои строителни работи. Когато избирате електрокар, трябва да вземете предвид, че те се различават по технически характеристики като товароносимост, размери, тип двигател, тип гума и така нататък. Освен това трябва да вземете предвид вида работа, която трябва да изпълни електрокара и условията, при които ще се извършва тази работа. Помислете какви са типовете електрокари и за какво са предназначени.

Видове

Ние разполагаме с разнообразни конфигурации, които гарантират, че нашите електрокари имат различни експлоатационни характеристики, които ви позволяват да съчетаете производителността на машината с опита на оператора и типа на товара. За вашите складови приложения 3 и 4 колесните електрокари които внасяме и продаваме са идеални, тъй като и двете са бързи и лесни за маневриране. С максимални височини на повдигане до 7 метра, нашите машини са подходящи за повечето стандартни операции на стелажи с широка пътека. Разполагаме на склад с 3-колесни и 4-колесни електрокари. Идеални за тесни пространства поради намаления обем и малкия радиус на завъртане, тази гъвкава машина може да изведе вашата компания на следващото ниво със своите електрокари с товароносимост от 1 до 4 тона.

Оборудване

По вида на захващането на товара електрокарите се разделят на няколко вида. Електрокарите са оборудвани с вилици за вдигане на товара. Вилиците са прикрепени към каретката или мачтата, наречена още устройство за повдигане на товара. Те се използват, като правило, предимно за работа в складове. Такива машини се използват на открито или в закрити помещения, тъй като по време на тяхната работа не се отделят отработени газове. Освен това в затворени помещения могат да се използват всякакви видове електрокари, които са оборудвани с различни системи за товарене. Също така, те нямат недостатъци които включват шум, който се издава по време на работа.

Защо да изберем електрокар?

Електрокарите не само са проектирани да защитават околната среда, но са направени с по-малко движещи се части, което ги прави по-лесни за поддръжка и по-малко вероятно да се развалят. За да ви помогнем да управлявате превантивната и редовна поддръжка с минимално прекъсване, нашите машини са оборудвани с висока енергийна ефективност. Мониторинг на системата в движение, самодиагностика и наблюдение на паметта на неизправностите. Освен това на всички модели може да се програмира вградено напомняне за услуга, така че поддръжката да може да се планира на интервали, които да отговарят на вашите нужди. Както при всички продукти, електрокарите които продаваме са създадени да издържат дълго.

Комбинирайки издръжливостта и комфорта на оператора с най-модерните технически характеристики, те са много адаптивни и са подходящи за много от вашите вътрешни и външни приложения. Разгледайте цялата ни гама от електрокари. Актуална информация за закупуване и поддръжка на елекрокари, ще намерите в сайта.