Двигателят е устройство, което преобразува електрохимичната енергия, осигурена от индустриалната батерия, в механична енергия. Електрокара трябва да осигурява движение на вилицата – напред, назад, нагоре и надолу – както и да захранва други елементи като хидравлични помпи и електрически компоненти. Някои двигатели могат да приемат 36- или 48-волтови батерии. 36-волтовата батерия е в състояние да се справи с повечето задачи; когато са необходими по-бързи движения и повдигане, или когато електрокара трябва да работи по-дълго време.

Доставка на екологично ефективни, надеждни и трайни електрокари
Нашите електрокари са тихо, екологично средство за боравене с широк спектър от единични товари, включително и палети, което ви дава изчерпателен избор за всяко едно приложение. Те са проектирани предимно за работа в закрити помещения, електрокарите са идеалният избор за всякакви операции.

Нашите електрокари са подходящи за широк спектър от цели
За вашите складови приложения електрокарите са идеални, тъй като те са бързи и лесни за маневриране. Това важи особено за нашите 3-колесни електрокари, които имат някои много тесни кръгове на завъртане. С максимални височини на повдигане до 7 метра, нашите електрокари са подходящи за работа в всякакви помещения. Те могат допълнително да се използват за товарене или разтоварване на тежкотоварни превозни средства или от задната част на превозното средство или отстрани.