Електрически палетни колички

Палетните колички са универсалният инструмент за придвижване на палети в областта на производството, складовете. Логистичните центрове, куриерските услуги, транспортните услуги, супермаркети или дори до крайния потребител. В зависимост от вида на палета, товара и приложението, различните палетни колички трябва да отговарят на нуждите на всеки един клиент. В нашия сайт ви предлагаме подходящите електрически палетни колички за продажба, които отговарят на вашите нужди. Въпреки че всички тези имена се отнасят до голяма степен за един и същ продукт, разликата може да се намери само в техните детайли. От индустриален стандарт, думата палетна количка е най-точна, за да опише самата категория продукти. Палетните колички които са оборудвани с хидравлични помпи за повдигане, се отнасят повече до ръчни палетни колички за палети без електрическа опора за повдигане. Те могат да се разглеждат като подкатегория на електрическите палетни колички за повдигане на товари.

Магазин за електрически палетни колички

Добре дошли в магазина за палетни колички. Ние сме един от водещите вносители и стоки в Република България на всички видове палетни колички и свързаното с тях оборудване за обработка, включително. Нашата основна цел е да предоставим широка гама от качествени продукти на конкурентни цени. Като същевременно предлагаме отлично обслужване на нашите клиенти. Всички наши продукти пристигат с дванадесет месечна гаранция и се доставя в цялата страна! Нашата гама от електрическите палетни колички е снабдена с висококачествени хидравлични помпи с бавно спускащо се ръчно управление и 3 позиционен лост, осигуряващ управление с върха на пръстите. Бутоните за управление са монтирани на таблото за управление на нашите електрически колички за палети. В допълнение към всички наши ръчни колички, снабдени с тандемни ролки, за разлика от единичните ролки, доставяни от някои компании.

Тандемните ролки спомагат за разпределянето на товара и намаляват натоварването с контакт с земята с 50%. Това улеснява преместването на тежки товари върху палетната количка, което води до по-малко напрежение за оператора. Всички предлагани колички за палети от нашата фирма, отговарят и надминават тези очаквания. Всяка палетна количка е изработена по високи спецификации. Тя може да изпълнява важни задачи за повдигане и транспортиране на цялото работно място в продължение на много години. Те са оборудвани с множество функции за подобряване на безопасността и управлението на палетната количка. И се предлагат в различни размери, капацитет и ценови диапазони.