Електрически палетни колички

Електрически палетни колички

Палетните колички са универсалният инструмент за придвижване на палети в областта на производството и складовете. Логистичните центрове, куриерските услуги, транспортните услуги, супермаркети или дори до крайния потребител. В зависимост от вида на палета, товара и приложението, различните палетни колички трябва да отговарят на нуждите на всеки един клиент. В нашия сайт ви предлагаме подходящите електрически палетни колички, които отговарят на вашите нужди. Въпреки че всички тези имена се отнасят до голяма степен за един и същ продукт, разликата може да се намери само в техните детайли. От индустриален стандарт, думата палетна количка е най-точна, за да опише самата категория продукти. Палетните колички които са оборудвани с хидравлични помпи за повдигане, се отнасят до ръчни палетни колички за палети без електрическо повдигане. Те могат да се разглеждат като подкатегория на електрическите палетни колички за повдигане на товари.

Доставка на електрически палетни колички

Ние сме един от водещите вносители в Република България на всички видове палетни колички. Нашата основна цел е да предоставим широка гама от качествени продукти на конкурентни цени. Като същевременно предлагаме отлично обслужване на нашите клиенти.  

Тандемните ролки спомагат за разпределянето на товара и намаляват натоварването на контакт с земята с 50%. Това улеснява преместването на тежки товари върху палетната количка, което води до по-малко напрежение. Всяка палетна количка е изработена по високи спецификации.  Те са оборудвани с множество функции за подобряване на безопасността и управлението на палетната количка. И се предлагат в различни размери, капацитет и ценови диапазони.