Батерии

Всички видове тягови и полутягови батерии с доказано качество

Мощни и надеждни

Качествени и надеждни батерии за безпроблемна работа
Вашите електрокари са в постоянна употреба и се нуждаят от батерия, за да работят. Но, тъй като батериите остаряват, те може да не работят толкова ефективно, колкото когато са били нови.

Да се погрижим за максималният живот на батрията:

  • Зареждайте, когато е необходимо, а не когато ви е удобно. Преждевременното зареждане намалява живота на батерията. Всяко зареждане е един цикъл. Повечето нови батерии ще продължат около 1500 цикъла. Заредена веднъж всеки работен ден – около 300 пъти в годината – може да продължи до пет години.
  • Пълно зареждане всеки път. Ако не го направите, ще намалите времето за експлоатация и продължителността на живота.
Поддържайте я чиста. Месечно почиствайте горната част с чиста топла вода. Редовното почистване предотвратява натрупването на мръсотия и подобрява дишането на клетките по време на процеса на зареждане.

Вода се долива само когато е напълно заредена. Водата кипи в зареждаща се батерия, така че твърде много вода ще прелива, причинявайки щети. Нивата на водата трябва да се проверяват и попълват редовно. Използвайте подходящото количество вода. Прекалено много или твърде малко вода също може да намали живота на батерията. Има достатъчно вода, когато нивото е достатъчно високо, за да покрие водещите плочи във всяка клетка.

Енергия за вашите машини

Фирма АБО 2012 се ангажира с доставка в най-кратък срок на всички видове тягови и полутягови батерии – най-добро качество на най-добра цена на пазара:

  • избираме най-подходящата за Вас, според доставчик и цена;
  • в състояние сме да управляваме парка Ви с електрически машини;
  • извършваме ремонт – не всяка батерия е за смяна, в момента има технологии, които позволяват да се удължи живота с една до две години;
  • монтиране на специални датчици, които позволяват да се проследи как е работила – колко е заредена, колко е била разредена преди заряд, кога и колко вода е долята. Основната причина за съкращаване живота на една батерия е неправилната екплоатация;
  • предлагаме батерии от следните доставчици Hoppeke и EnerSys , с цел оптимизиране на срока на доставка и цената.

Поискайте вашата цена:

0899 171 636